Asser Ontwikkelfestival

in en om de Gouverneurstuin

6 Juni 2023 - 10.00 - 16.00 uur

I

Samen zorgen voor de stad

Terug naar programmaNaar BlokkenschemaMeld je aan

Zaal: City Life Church Creche

13:50 - 14:30

Een leukere baan zonder van baan te veranderen!

Kenneth Jiawan

Dat kan met Jobcraften!

Je maakt kennis met de techniek van het jobcraften (vrij vertaald: het bewerken, baanboetseren of smeden van je baan). Door met andere ogen naar je werk te kijken, ontdek je hoe je bepaalde onderdelen kunt aanpassen, zodat ze beter aansluiten bij je competenties en behoeften.

Kun je vervelende taken anders organiseren, of er anders over gaan denken, zodat je er minder last van hebt? Kun je je werk aangenamer maken, door je omgeving aan te passen of een nieuwe samenwerking aan te gaan? Ontdek hoe kleine veranderingen een groot effect kunnen hebben op meer plezier en zelfsturing in je werk

We gaan in deze workshop stilstaan bij wat je belangrijk vindt in je werk en ook brengen we op een interactieve wijze je kwaliteiten in kaart én hoe sluit dat aan op je werk.

Deze sessie vindt plaats om:

Biografie

“ALS JE DOET WAT JE LEUK VINDT, DAN HOEF JE NOOIT TE WERKEN….”

Mijn naam is Kenneth Jiawan, ik ben Register loopbaancoach (RL) en trainer. Heb ruim 20 jaar ervaring in de gemeentelijke sector.

Sinds 2007 ben ik werkzaam in de arbeidsmarktbemiddeling. Ik heb jaren gewerkt als werkmakelaar/jobhunter en accountmanager. Vanaf 2013 heb ik mij gespecialiseerd als loopbaanprofessional. In 2016 ben ik ook voor mijzelf begonnen als loopbaancoach en trainer en noemde ik mijzelf destijds “hybride ambtenaar”: gedeeltelijk in loondienst en gedeeltelijk aan de slag als zzp-er.

Sinds oktober 2021 heb ik de overstap gemaakt naar James Loopbaan Dit is een onderdeel van de vakbond CNV en ben ik werkzaam als projectleider, coördinator en loopbaancoach.

Afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld door diverse relevante opleidingen en trainingen te volgen en heb ik o.a. veel kennis opgedaan van:

-NLP;

-Transactionele Analyse;

-Enneagram;

-Familieopstellingen.

Wil je meer over mij weten? Voel je vrij om mij te linken op LinkedIn of bekijk mijn profiel.