Asser Ontwikkelfestival

in en om de Gouverneurstuin

4 Juni 2024 - 09.30 - 17.00 uur

(Netwerk)samenwerking

Terug naar programmaNaar BlokkenschemaMeld je aan

Zaal: City Life Church Kidszaal

13:50 - 14:30

Workshop lessen van Taylor Swift

Hans van der Loo

Hans zal na zijn lezing op het grote podium ook nog een workshop geven, want Taylor Swift is een buitengewoon fenomeen. Nog maar 34 jaar oud, genereert ze meer streams en heeft ze meer prijzen in de wacht gesleept dan wie dan ook. Bovendien is ze een maatschappelijk rolmodel, een zakelijk powerhouse en een politieke influencer van formaat. Kan ook niet anders als je 500 miljoen trouwe volgers hebt. Wie is deze jonge vrouw die in ons land nog vaak geringschattend als ‘ gewoon meisjesmeisje’ wordt afgeschilderd? In zijn lezing vertelt hij wat haar geheime succesfactoren zijn? in deze workshop waar maar een beperkt aantal plakken is zal hij er met je over in discussie gaan.

Biografie

Hans van der Loo (69) is specialist op het gebied van motivatie, psychosociale veiligheid en teaming. Hij is met name ook geïnteresseerd in mensen en groepen die gewoon ogen, maar het onmogelijke weten te realiseren. Taylor Swift is daar een voorbeeld van.

Hij schreef onder ‘Kus de visie wakker’, ‘Giftig gedoe op de werkvloer’ (verkozen tot managementboek van het jaar) en het recentelijk verschenen boek ‘Taylor Swift’.