Asser Ontwikkelfestival

in en om de Gouverneurstuin

4 Juni 2024 - 09.30 - 17.00 uur

(Netwerk)samenwerking

Terug naar programmaNaar BlokkenschemaMeld je aan

Zaal: City Life Church Kidszaal

12:20 - 13:00

Workshop Ontdek je Wendkracht!

Natascha Wijnen

Natascha Wijnen, schrijfster van het boek Wendkracht, laat je op actieve en inspirerende wijze ervaren welke acht krachten je gebruikt om in te spelen op de ontwikkelingen die op de gemeente Assen en haar partners afkomen. Wat speelt er een rol bij je eigen wendbaarheid en binnen jouw team? Hoe zet je jouw wendkracht in bij de gezamenlijke opgaven? Waar liggen nog kansen om de samenwerking te versterken? Met behulp van het wendkracht spel ontdekt je hoe je je wendkracht kunt benutten. Want het mooie is: wendkracht zit in iedereen.

Biografie

Natascha Wijnen brengt haar expertise van teamwork en wendbaarheid in tijdens lezingen, masterclasses en trainingen. Al ruim 15 jaar studeert zij op de mindset en ambitie die mensen en teams wendbaar maken. Zodat ze gezamenlijk aan opgaven kunnen werken die verder strekken dan het eigen belang.
Haar bevindingen vatte ze samen in acht wendkrachten waarmee je steeds weer samen kunt bewegen richting de toekomst en verbetert. Op inspirerende wijze activeert ze individuen en teams in een richting die een positief resultaat, sterke samenwerking en plezier in het werk oplevert. En dan het liefst op een energieke en toepasbare wijze. Daarom ontwikkelde ze praktische tools zoals het wendkracht spel en de loop waarmee je laagdrempelig jouw wendkracht kunt ontdekken. Dit past goed bij thema’s als netwerken, samenwerken, omgaan met verandering of leiderschap. Verder leidt Natascha trainers en leidinggevenden op om succesvol te werken aan wendbaarheidsvraagstukken. Zij publiceerde diverse artikelen en schreef het boek Wendkracht, dat in de top drie stond van Managementboek.