Asser Ontwikkelfestival

in en om de Gouverneurstuin

4 Juni 2024 - 09.30 - 17.00 uur

(Netwerk)samenwerking

Muzikale quiz

Onze eigen Leo Blokhuis en Matthijs van Nieuwkerk

Dirk de Boer en Theo Dijkstra presenteren als een ware Leo Blokhuis en Matthijs van Nieuwkerk de muzikale quiz met livemuziek van Arjen Braakman. Een quiz vol heerlijke muzieknummers en allerlei interessante weetjes en achtergrondverhalen over de gespeelde songs. Die wil je dus niet missen, want er zijn ook nog eens geweldige prijzen te winnen! Ook voor wie helemaal niks van muziek weet, dus voor iedereen leuk, hilarisch en interessant!

Arjen Baakman is al sinds 2004 actief als professioneel muzikant. Hij speelt als Pianist-Zanger op zeer uiteenlopende evenementen, u kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld bedrijfsborrels, privé gelegenheden en modeshows etc.
Deze muzikale omlijsting verzorgt hij op zeer originele wijze door ieder nummer z’n eigen draai te geven. Hierdoor is het aangenaam om naar te luisteren en wordt u iedere keer verrast door prachtige muziek. Arjen beschikt over een zeer uitgebreide repertoirekennis, van 70/80’s tot moderne muziek uit de hitlijsten.
Van mooie nederpop tot sfeervolle Engelstalige ballads, maar altijd op een manier gespeeld die passend is bij het type evenement