Asser Ontwikkelfestival

in en om de Gouverneurstuin

4 Juni 2024 - 09.30 - 17.00 uur

(Netwerk)samenwerking

Doen is de beste manier van denken

Vrije denkers (Arthur Kruisman en Patrick Donath)

Wij, Arthur Kruisman en Patrick Donath vormen samen de Vrije Denkers. Na jarenlang het intrapreneurship te hebben ontwikkeld binnen een grote Nederlandse ICT-onderneming hebben wij de loonslavernij verruild voor het zelfstandig ondernemerschap

‘Doen is de beste manier van denken’ is ons vurig betoog over de noodzaak van actie in een turbulente tijd waarin verandering steeds sneller lijkt te gaan. En daar waar verandering sneller gaat dan ons veranderend vermogen toestaat zijn nieuwe strategieën nodig.

Het doen en het denken worden in de workshop nadrukkelijk weer met elkaar in verbinding gebracht en meer creativiteit, samenwerking, experimenteren en improviseren is daarin essentieel. ‘Doen is de beste manier van denken’ gaat over het verkleinen van het ‘gat’ tussen denken en doen. Hoe zet je alle talenten zo inclusief mogelijk in? Hoe vergroot je je creativiteit?

We verleiden jou tot het zetten van de kleinst uitvoerbare stap en leren dat naar stap 1 weer een nieuwe stap 1 komt en geen vooruitgedacht stap 2.

Let opSamen zorgen we voor elkaar

Voor de toegang tot alle sessies bij Podium Zuidhaege is een coronatoegangsbewijs nodig. Dit betekent dat je bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Kom dus op tijd ivm de check.

De 1,5 meter afstandsregel is komen te vervallen. Om je bezoek zo veilig mogelijk te maken vragen we je om alleen te komen wanneer je geen klachten hebt. We schudden geen handen en geef elkaar de ruimte. Op deze manier dragen we samen bij aan een zo veilig mogelijk verblijf.