Asser Ontwikkelfestival

in en om de Gouverneurstuin

4 Juni 2024 - 09.30 - 17.00 uur

(Netwerk)samenwerking

Laat je verrassen door eigentijdse muziek

Jason Staal

Een jongeman die met de gitaar in de hand zijn liedjes speelt, dat is wat je ziet wanneer je Jason Staal op je podium hebt staan. Wat je hoort is even wat anders: een kick van Nederlandse taal, gevat en grappig.

Het debuutalbum van liedjesschrijver Jason heet Daggedachten. Kleinkunst met een catchy popsausje, vermengd met een grote voorliefde voor teksten. Een album van ballades voor Joep tot gedachten over de dag. Een muzikaal album met alleen maar eigen werk, waarvan een aantal duetten met o.a Tim Akkerman, Syb van der Ploeg, Maarten Heijmans, Mooi Wark en Paul de Munnik.

Na Daggedachten was het tijd voor Nachtgedachten. Nieuwe liedjes, nieuw programma, nieuwe gedachten, waarbij hij zichzelf op piano en gitaar begeleidt met ondersteuning van een live band. Van prinsessen en een draak tot gedachten onder de sterren en de maan.
Naast albums maken en toeren, maakte hij de afgelopen jaren kindervoorstellingen, muziekstukken en deed de muzikale begeleiding van diverse theaterprojecten. Hij was onderdeel van het muziekprogramma “All together now” (Endemol shine RTL4) en speelde o.a op het Hello festival & het FestiValderAa.

Voor het Asser Ontwikkel Festival zal Jason een aantal van zijn liedjes ten gehore brengen voor jullie.